اهلا وسهلا يا بنات فى مجلة جمال حواء نص كيلو لحم فراخ مفرومعيشعود صغير كزبرة خضرا طماطماية فلفل اخضر شطة خضرا بهارات مشكلة ملح بهارات لحمة جنزبيل كمون فلفل اسود 2 بصلة كبيرة مقطعه ناعم حتتة دهن بقرى بشرتها بالمبشرة الحواوشي الفراخ:نحضر طبق غويط ونضع اللحمة ثم كل المكونات ثم البهارات, وندعك بايدى كويسنفتح الرغيف من الجنب بحشى الرغيف بالخلطة بفرد الخلطة كلها فى الرغيف وبقفله وبضغط علية ونحضر صوانى الميكرويف وندهنها زيت وارص الارغفة وادهنها زيت من كل الجوانب وادخلها الفرن ولما تحمر من تحت وفوق بطلعها المصدر جمال حواء إقرإي أيضا مواضيع أخرى عن طبخ Put the internet to work for you. |
طريقة عمل حواوشي الفراخ
كاتبة الموضوع:
Unknown
الأربعاء، 3 ديسمبر 2014
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)