بسكوت حادق والطعم تحفه للأمانه الطريقه من منتدى أخر لكن بعض اللمسات والصور من عمايل ايدى المكونات 2كوب دقيق 5ملاعق سمنه ملعقه صغيره بيكنج بودر بيضه ملعقه صغيره ملح بيض+ فانيليا لدهن الوجه ماء للعجن الطريقه: نضيف الدقيق + البيكنج بودر+ السمنه + البيض+ الماء ونعجن جيدا والماء كميه بسيطه لتطرية العجينه فقط ثم يفرد بالنشابه رقيق ويقطع بالعجله او القطاعات حسب الشكل اللى تحبيه ويدهن الوجه بيض مضاف اليه فانيليا ويدخل الفرن على 200درجه مئويه لمدة 12 دقيقه تقريبا وبالهنا والشف
Put the internet to work for you.
Turn off or edit this Recipe