قناة جمالك جمال

فيليه بالمشروم

الجمعة، 1 أغسطس 2014

download (2)المقادير
شرائح لحم بتلو او كندوز حسب الرغبه
بصل جوليان ، فلفل رومي جوليان " جوانح"
زبده، مشروم
زعتر خشن ،روز ماري، ملح وفلفل
التحضير
- تشوح شرائح اللحم علي الجريل او في طاسه تيفال وتترك جانباً.
- نرفع طاسه علي النار بها قليل من الزبد ونضيف لها البصل الجوليان والفلفل الجوليان ونقلبهم قليلاً ونضيف اليهم المشروم الشرائح و الملح والفلفل والروزماري والزعتر ونقلبهم معاً.
- نرص شرائح اللحم في صينيه فرن ونضع خلطه البصل والفلفل والمشروم فوق اللحم ونغطيهم بورق الومنيوم وندخلها الفرن لحين اكتمال التسويه .

 



via mixCleopatra http://ift.tt/UQCnep

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

قناة جمالك جمال

 

قناة جمالك جمال

أرشيف المدونة الإلكترونية

المشاركات الشائعة

صفحتنا على الفيس بوك

يوميات الجمال