المقادير شرائح لحم بتلو او كندوز حسب الرغبه بصل جوليان ، فلفل رومي جوليان " جوانح" زبده، مشروم زعتر خشن ،روز ماري، ملح وفلفل التحضير - تشوح شرائح اللحم علي الجريل او في طاسه تيفال وتترك جانباً. - نرفع طاسه علي النار بها قليل من الزبد ونضيف لها البصل الجوليان والفلفل الجوليان ونقلبهم قليلاً ونضيف اليهم المشروم الشرائح و الملح والفلفل والروزماري والزعتر ونقلبهم معاً. - نرص شرائح اللحم في صينيه فرن ونضع خلطه البصل والفلفل والمشروم فوق اللحم ونغطيهم بورق الومنيوم وندخلها الفرن لحين اكتمال التسويه .
Put the internet to work for you.
Turn off or edit this Recipe