اهلا بكم
بقدم اليوم طريقة الكبدة المقلية بالردة جميلة وخفيفة وشهية جدا جدا
يله بينا على طووووول
المكونات
كبدة شرائح
ردة (نخالة القمح)
زيت للقلى
التتبيلة(كمون + كسبرة جافة+ ملح +بودرة ثوم+ شطة حمرا+ فلفل اسود+عصير ليمون + خل + صويا صوص)
الطـــــــــــريقة
نتبل الكبدة بالبهارت السابقة مع طبعا عصير الليمون والخل
ونتركها ساعتين او اكثر – ثم نبدأ نخرجها من التتبيلة ونغلفها جيدا بالردة من كل جانب ونضغط عليها باليد قليلا
نسخن الزيت فى طاسة على ان يكون الزيت ارتفاع عقلة الاصبع
بعد ان نحمى الزيت نقلى الكبدة على الوجهين _( ملحوظة الكبدة لا تأخذ وقت طويل) فيجب الانتباه ان تقلب بعد دقيقتين من كل وجه فقط لاغير وان تكون النارمتوسطة وليست عالية ولا ضعيفة
تقدم مع مكرونة وسلطة او بطاطس محمرة وبالف هنا عليكم
via mixCleopatra http://ift.tt/1tFg8Ye
Put the internet to work for you.