قناة جمالك جمال

كبدة بالردة

السبت، 2 أغسطس 2014

 

اهلا بكم
بقدم اليوم طريقة الكبدة المقلية بالردة جميلة وخفيفة وشهية جدا جدا


يله بينا على طووووول


المكونات


كبدة شرائح


ردة (نخالة القمح)


زيت للقلى


التتبيلة(كمون + كسبرة جافة+ ملح +بودرة ثوم+ شطة حمرا+ فلفل اسود+عصير ليمون + خل + صويا صوص)


الطـــــــــــريقة


نتبل الكبدة بالبهارت السابقة مع طبعا عصير الليمون والخل


ونتركها ساعتين او اكثر – ثم نبدأ نخرجها من التتبيلة ونغلفها جيدا بالردة من كل جانب ونضغط عليها باليد قليلا


نسخن الزيت فى طاسة على ان يكون الزيت ارتفاع عقلة الاصبع


بعد ان نحمى الزيت نقلى الكبدة على الوجهين _( ملحوظة الكبدة لا تأخذ وقت طويل) فيجب الانتباه ان تقلب بعد دقيقتين من كل وجه فقط لاغير وان تكون النارمتوسطة وليست عالية ولا ضعيفة


تقدم مع مكرونة وسلطة او بطاطس محمرة وبالف هنا عليكم

download (1)



via mixCleopatra http://ift.tt/1tFg8Ye

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

قناة جمالك جمال

 

قناة جمالك جمال

أرشيف المدونة الإلكترونية

المشاركات الشائعة

صفحتنا على الفيس بوك

يوميات الجمال