المقادير 4كوب دقيق نصف كوب سمن نصف كوب زيت نصف م ص ملح 2م ص خميرة فورية نصف م ص سكر نصف كوب ماء دافى 4 م ك جبنة رومى مبشورة ناعم للوجه 2 م حليب وعليم رشة نسكافيه سمسم حبة البركة جبن رومى مبشورة الطريقة ننخل الدقيق والملح ونضيف الجبنة المبشورة نقدح السمن والزيت نعمل حفرة فى وسط الدقيق ونضيف السمن المقدوح ونقلب كويس ونسيبه يهدا شوية ندوب الخميرة والسكر فى الماء الدافى ونسيبها تتفاعل ويتضاعف حجمها نبس الدقيق باليد كويس ونضيف خليط الخميرة ونعجن وممكن نزود معلقتين مياه كمان مش اكتر ونسيبها تخمر وبعدين نفردها لسمك نصف سم تقريبا ونقطعها بالشكل اللى عاوزينه ندهن الوجه بالحليب ونرش سمسم او حبة البركة او الجبنة الرومى وممكن كمون حصى او زعتر او سماق وبعدين نخبزه
Put the internet to work for you.
Turn off or edit this Recipe