المقادير 4 ك دقيق / نصف ك سكر / ربع ك زيت / 6 معالق كبيرة لبن بودرة / 2 ك ماء حسب الاحتياج / معلقة كبيرة خميرة / معلقة بكنج بودر / ربع معلقة ملح الطريقة توضع المقادير الجافة مع بعضها ثم نعمل حفرة ونضع فيها الزيت ونفركة بالايد وبعدين نعمل حفرة تانى ونضع فيها الماء تدريجيا لغاية ماتصبح عجينة متماسكة طرية تطلع من ايدك وبعدين نتركها تخمر فى مكان دافى وبعد ماتخمر نفردها ونضع عليها معلقة الزبدة ونفردها عليها ثم نطويها ونتركها فى الثلاجة حوالى ساعة ثم تخرج ونفرها مرة تانى ونطويها ونفردها ثلاث مرات وبعدين نتركها ترتاح حوالى ربع ساعة وبعدين نقطعها كور ونفرد كل كورة على شكل دائرة وتقطع مثلثات ونضع فى قاعدة المثلث قطعة من الشوكولاتة / عبارة عن شوكولاتة مطبخ سايحة فى حمام ماء ومعاها معلقة زبدة / ونضعها فى قاعدة المثلث ونلف المثلث من تحت الى فوق ثم نضعها فى صينية مدهونة وندهن الوجه بمعلقة لبن بودرة / معلقة ماء / ربع معلقة سكر ويدهن بة الوجه وتدخل الفرن وبلهنا والشفا مجربها