المقادير والطريقه
2 ونصف كوب دقيق
1 علبه لبن زبادي
1م كبيره خميره
1م كبيره بيكنج بودر
نصف كوب لبن رايب (استبدلته ب معلقتين حليب بودره عليهم نصف الكوبايه ميه)
معلقه كبيره سكر
ربع الكو ب زيت
ضعي المكونات علي بعضها واعجني اذا لاقيتي نفسك محتاجه تاني ميه ضيفي حبه صغيرين سيبي العجينه تخمر شكليها دواير وسبيها تخمر ساعه واقليها واحشيها زي الساندوتش الكيزر زي ما انت عاوزه
ملحوظه لانتفاخ العجينه اول ما تحطيها في الزيت رشي عليها الزيت بالمعلقه هتلاقيها انتفخت اقلبيها الناحيه التانيه.
انا حشيت شويه جبنه بيضا بالزيت والفلفل والزيتون وحشيت الباقي جبنه كاسات ممكن تحشيها بطاطس مسلوقه او لانشون فراخ وممكن لابنه وترشي عليها عسل وممكن طعميه وخيار وطحينه نوعي انتي بقي زي ما انت عاوزه.
Put the internet to work for you.
Turn off or edit this Recipe