قناة جمالك جمال

طريقة عمل البيكاتةبمشروم دجاج

السبت، 2 أغسطس 2014

download (3)المقدير نصف كيلو صدور دجاج +علبة صغير ة كريمة الخاصة للطهى+5 حبات مشروم مقطع طرش+ربع كيلو بيزلاء خضرة +بصلة صغيرة +معلقة سمنة الطريقة يقع الدجاج الى مربعات متوسطة الحجم ثم يتبل بدقيق و يقاى فى زيت عاميق وعندما يخروج يكون مثل البنيه لونه اصفر ذهبى تجيبى صنية و فيها السمنة و البصل ولما يزبل لونه تضيفى البيزلاءوعندمايفتح لونها ضيفى المشروم وضيفى الكريمة و الملح و الفلفل ولما يغلى اول غلوة ضيفى الدجاج المقلى لمددة عشر دقائق وطقدم مع ارز ابيض وسلطة خضرة و الف هناء



via mixCleopatra http://ift.tt/1llglI6

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

قناة جمالك جمال

 

قناة جمالك جمال

أرشيف المدونة الإلكترونية

المشاركات الشائعة

صفحتنا على الفيس بوك

يوميات الجمال