المقدير نصف كيلو صدور دجاج +علبة صغير ة كريمة الخاصة للطهى+5 حبات مشروم مقطع طرش+ربع كيلو بيزلاء خضرة +بصلة صغيرة +معلقة سمنة الطريقة يقع الدجاج الى مربعات متوسطة الحجم ثم يتبل بدقيق و يقاى فى زيت عاميق وعندما يخروج يكون مثل البنيه لونه اصفر ذهبى تجيبى صنية و فيها السمنة و البصل ولما يزبل لونه تضيفى البيزلاءوعندمايفتح لونها ضيفى المشروم وضيفى الكريمة و الملح و الفلفل ولما يغلى اول غلوة ضيفى الدجاج المقلى لمددة عشر دقائق وطقدم مع ارز ابيض وسلطة خضرة و الف هناء