المكونات: 3 ونصف كوب دقيق كوب وربع زبدة طرية كوب الا ربع سكر بودرة بيضة ملعقة صغيرة بيكنج بودر فانيليا للحشو: مربى فراولة او اى نوع مربى تحبوه الطريقة: فى اناء هنحط الزبدة
ونضربها بالمضرب نص دقيقة مثلا ونضيفلها السكر بودرة
ونضربهم كتير بالمضرب الكهربائى لغاية ماالخليط حجمه يتضاعف ويبقى لونه ابيض وقوامه كريمى
ونضيف البيضة والفانيليا
ونضربهم بالمضرب والنتيجة كريمة كريمة بتلمع وخفيفة وان وصلنا للنتيجة دى نبقى بنشتغل صح لأن ده اساس السابليه
ونضيفلها الدقيق المنخول والبيكنج بودر
ونعجنهم وهتبقى العجينة لينة وطرية
Put the internet to work for you.
Turn off or edit this Recipe